Comencem projecte amb un director convidat

Aquest any 2013, la Josa comencem un nou projecte molt engrescador. Tindrem un director convidat durant aquest segon trimestre del curs.

El director convidat serà Josep Miquel Mindan i Seuba, director Anoienc que després de realitzar els seus estudis a Orquestral al WienerKonservatorium (Vienna) amb el mestre Georg Mark i graduat amb les màximes distincions en un concert públic amb la Bratislava Symphonie Orchestra, ara es troba a caball d’Igualada i Àustria compaginant la seva activitat pedagògica i concertística en els camps de la música coral, simfònica i operística.

En aquest projecte treballarem com a obra principal la Simfonia número 8 d’Antonín Dvořák com també diverses obres de compositors catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *