La JOSA exporta la música simfònica

La Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia, realitzarà durant el mes de març concerts fora de la comarca de l’Anoia en motiu del retorn dels intercanvis realitzats en la TJO. La JOSA-Aleví tocarà juntament amb l’Orquestra del Conservatori de Cervera i l’Orquestra A de l’EMMI el diumenge 12 a l’Auditori de Cervera i la JOSA realitzarà un concert a Gasteiz el diumenge 19 conjuntament amb l’Orquestra del Conservatori de la ciutat basca. en ambdós casos, les orquestres de l’entitat realitzaran un cap de setmana conjunt de treball i d’estada amb els músics de les localitats corresponents.
La JOSA-Aleví va actuar el diumenge dia 12 de març a l’Auditori Municipal de Cervera, conjuntament amb l’Orquestra A del Conservatori d’Igualada i l’Orquestra del Conservatori de Cervera sota la batuta de Tomàs Grau. El conjunt format per 100 instrumentistes van interpretar peces de Diabelli i d’Albert.