El Palau de la Música s’omple per escoltar l’oratori “Mil Anys”

El dia 27 de febrer a les 12 del migdia l’escenari del Palau de la Música Catalana es va omplir amb l’interpretació de l’Oratori “Mil Anys” commemoratiu del mil·lenari de la Basílica de Sta. Maria d’Igualada. Aquesta obra es va estrenar ara fa un any a la mateixa Basílica de Sta. Maria sota la direcció del seu compositor, Valentí Miserachs, director de l’ Institut Pontifici de Música Sacra de Roma, que també s’encarregà de dirigir-lo en aquest concert. El llibret de l’oratori és de l’escriptor igualadí Antoni Dalmau i explica la història de la basílica de Santa Maria, la ciutat d’Igualada i la nació catalana a través de quatre quadres.
La interpretació de l’obra fou a càrrec dels solistes Núria Mas (soprà) Marta Valero (mezzo), Ferran Campabadal (tenor), Toni Marsol (baríton) i Xavier Sans (baix), del “Cor del Mil·lenari” format per totes les corals igualadines i per la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia, que d’aquesta forma feia el seu debut en aquest important escenari.
El palau estava ple de gom a gom amb les entrades exhaurides i la llotja plena de les autoritats més importants d’Igualada, que varen disfrutar amb el concert. Nombrosos i intensos aplaudiments per part dels assistents van cloure la interpretació de l’obra.

Continua llegint per veure la galeria.

Galeria de Fotos del Concert